Vissza

4 lépés, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a patkányoktól

Hozááadott: 1.2.2019 20:56.22 Megtekintések száma: 549

01 Február 2019

Fenyegetik a háztartást, a házat vagy a pajtait? Próbált szinte mindent, és semmi sem segített? A patkányokról ismert, hogy nagyon intelligensek, így semmi rendkívüli, hogy a bevált módszerek sikertelenek. Ne ess kétségbe! Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megolgyák a problémádot. A tanácsunknak köszönhetően megszabadulhatsz a nemkívánatos rágcsálóktól.

4 lépés, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a patkányoktól

A patkányok veszélyes betegségeket terjesztenek

Lehet, hogy nem félsz a patkányoktól, és úgy tűnik, hogy ha egy patkány áthalad a szerszámhazikón, nem jelent nagy kockázatot. Az igazság azonban az, hogy a patkányok sok veszélyes betegséget hordoznak, amelyek veszélyt jelentnek a  embere is. Megtalálható például a tífusz, a szalmonellózis, a sárgaság, a veszettség, a leptospirózis és a patkányok által elterjedt betegségek sok más betegsége. Az is nagyon veszélyes, hogy a fertőzött állatok fertőző részecskéit tartalmazó aeroszolt belélegezzük a helyiségekben.

1. Ne adjon esélyt a patkányoknak

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a rágcsálóktól, néhány egyszerű elvet kell követnünk. Ne dobjon semmilyen élelmiszermaradékot a komposztba. Ha háziállatot tartasz, győződjön meg róla, hogy az étel, amit nem eszik meg, nem marad az éjszaka az etetőtálbs, ahol a rágcsálók könyen hozzáférhetnek. Ne hagyja az élelmiszerzsákokat olyan helyen, ahol a patkányok megtalálhasák, és a raktárakba, műhelyekben folyamatosan zárják az ajtókat.

Ha követte ezeket a tanácsokat, és a patkányoknak még meg találják az utat, megoldást találunk. Az egér- és patkánycsapdák a leghatékonyabbak a veszélyes rágcsálók elleni küzdelemben.

2. Hatékony patkánycsapdák

A ínyenc patkányokat könyedén elkapja a csapdákba ahová odacsalogasa a finomság segitségevel. Ez lehet egy darab sajt, dió vagy füstölt szalonna, a patkányok a szagát gyorsan megérzik. Különösen hatékony a patkánycsapda ketrec formájában, amely mindkét oldalon ajtóval van ellátva, ami növeli a patkánynak az egyik oldalról vagy másik oldaláról való belépésének esélyét, amikor a patkány a ketrecben van, és a csalikba harap, az ajtó elesik és a behatolók csapdába esnek .

Ezen túlmenően a patkánycsapda ketrecek ismételten működnek anélkül, hogy az embernek a vadászati folyamatba bekelene avatkoznia. A már elkapott rágcsálók élő csaliként szolgálnak, bár már elfogyasztották a kész ételeket. Gondolva az élelmiszer lehetséges jelenlétére, újabb patkánycsapdát emel. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni ezeket a csapdákat. Meg fog lepődni, hogy milyen gyorsan lesz kitöltve.

4 lépés, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a patkányoktól

3. Ragasztó lemezek és ragasztók

El akarja kerülni a mérgező csalikot, és még mindig meg akarja nyerni a örök harcot a rágcsálókkal? Ebben az esetben forduljon a ragasztó lemezekhe. Ezek a termékek olyan területeken ideálisak, ahol mérgező anyagok használata korlátozott, például kereskedelmi és lakossági területeken. Alkalmazásuk olyan helyeken, ahol patkányok vannak, olyan egyszerű, hogy a gyermek is kezelhetné.

A ragasztókat kinyomhasa egy kartonra vagy fadarabra, és ízletes és illatos csalit helyezhet a közelébe. Előnyük az, hogy formázhatók és kevésbé hozzáférhető helyeken helyezhetők el. Ezeket akkor is kihasználják, a vadászotra amikor a meneküló rágcsálók hozzáragadnak. 

Különösen alkalmas a lyukak és nyílások átmeneti zónáinak elhelyezésére, akár a tárolt gabonafélék és takarmányok közelében.

4. Hatékony csapdák mérgekell

Ahhoz, hogy a méregcsapdák valóban hatékonyak legyenek, fontos a stratégiai elhelyezése. Ez azt jelenti, hogy a leghatékonyabb olyan környezetbe helyezni őket, ahol a patkányoknak nincs más takarmány- vagy élelmiszer-hozzáférési lehetőségük. Például a gabonafélék, a takarmány vagy az élelmiszer tárolásakor a tárolás szinte felesleges. A patkányok táplálkoznak azzal, amit találtak, és nem mindig lesz az a csali.

Biocidok a rágcsálok ellen különböző formában állnak rendelkezésre. Megtalálhatja őket például gabona, tészta vagy pellet formájában, amelyet műhelybe és tetőtérbe helyez. Tartsa be a biztonsági előírásokat, mivel a csalétek és a csali közötti különbséget nem lehet alábecsülni. Bár a csalétek nem veszélyesek, mert csak ételt vagy ételt tartalmaznak, a csapdák már tartalmaznak mérget. Ezért vigyázzon a háziállatok és a gyermekek biztonságára, és ne hagyja, hogy a csapdák szabadon tartózkodjanak olyan helyeken, ahol elérhetik őket.

Patkányokal való harc megnyerhető

Talán egy ideig fog tartani, de úgy vélem, végül képes lesz legyőzni ezeket az éhes rágcsálókat. Kövesse ezeket a tippeket, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon rágcsálóitól.

Telefonos Kapcsolat

Telefonos kapcsolat:

Brigita Debreceni
tel.sz.: +421 918 856 634

  • Rendelések kezelése
  • E-shop rendelések
  • Panaszok
  • Kiskereskedelem
  • Nagykereskedelem
  • E-shop rendelések

Nyitvatartás:
7:30 - 16:00 hétfő - péntek
8:00 - 12:00 szombat
vasárnap - zárva

Vásarlás

Ön megbízhatóan és biztonságosan vásárol nálunk. Természetesen az árutovábbítás és visszaszállítás garanciát nyújt a szállítás átvételét követő 14 napon belül.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Bejelentkezés