Magazin

13
November
2019

Gondolkodik, hogyan válassza ki a kutyaágyat vagy a kutyaházat? Tanácsot adunk Önnek.

Hozááadott: 13.11.2019 22:36.38 Megtekintések száma: 7

Gondolkodik, hogyan válassza ki a kutyaágyat vagy a kutyaházat? Tanácsot adunk Önnek. Minden kutyanak szüksége van egy helyre, amelyet neki fognak fenntartani. Ellenkező esetben meg fogja találni magának, és valószínű, hogy nappali kanapé vagy akár az ágya lesz az. Négylábú barátok számára az udvaron vagy a kertben ideális fa bódé, a háziállatok a lakásban értékelik egy kutyafekhelyet. Ma azt tanácsoljuk, hogy melyik bóde- vagy kutyafekhely a legmegfelelőbb kedvence számára.

Tovább... Megjegyzések: 0

25
Szeptember
2019

Tudjuk, hogyan kell etetni a galambokat. Tanulja meg ön is

Hozááadott: 25.9.2019 15:09.14 Megtekintések száma: 15

Tudjuk, hogyan kell etetni a galambokat. Tanulja meg ön is A galambok etetése nagy hatással van egészségükre, betegség-ellenállásukra, teljesítményükre, és utoljára, de nem utolsósorban megjelenésükre. Ez azt jelenti, hogy ez nem csak a hizlalás, hanem a kiállítási vagy a postai galambok szempontjából is fontos. A galambok megfelelő tenyésztésének alapja a táplálék optimális összetétele. Beszéljünk többet a galambok egyedi táplálékáról.

Tovább... Megjegyzések: 0

26
Szeptember
2019

Fedezze fel a világ legszebb papagájait

Hozááadott: 26.9.2019 15:09.18 Megtekintések száma: 26

Fedezze fel a világ legszebb papagájait Körülbelül 350 különböző papagáj létezik a világon. Számos darabot színes tollak vagy intelligencia, valamint kedves természetük miatt háztartásban tartanak. A kedvencek közé tartozik az Amazonas papagáj, a szürke dzsekik, a kakadu és az ara, amelyek szintén nagyon kommunikatívak. Ha érdeklik ezek a rendkívüli madarakat, tekintse meg a világ 10 legszebb papagájának listáját.

Tovább... Megjegyzések: 0

25
Szeptember
2019

Töltse mega tyúketetőt minőségi takarmányokkal

Hozááadott: 25.9.2019 15:05.07 Megtekintések száma: 23

Töltse mega tyúketetőt minőségi takarmányokkal Annak érdekében, hogy egészséges, tartós legyen, a brojlerek szépen nyőjenek és a tojótyúkok sok tojást tojanak, megfelelő és kiegyensúlyozott takarmányra van szükségük. Ez magában foglalja az összes tápanyagot, amelyek kulcsfontosságúak növekedésük és termelésük szempontjából. Ha kíváncsi a csirkék megfelelő etetésére, olvassa el, mit ne hagyjon ki az etetőben, és mit nem szeretne kihagyni a takarmányból.

Tovább... Megjegyzések: 0

25
Szeptember
2019

Teljes útmutató a kutya fürdésével kapcsolatban

Hozááadott: 25.9.2019 14:45.02 Megtekintések száma: 13

Teljes útmutató a kutya fürdésével kapcsolatban Vannak kutyák, akik szeretik a vizet, és minden alkalommal belemerülnek, hogy megnedvesedjen. Másrészt vannak olyanok, amelyek a lehető legnagyobb mértékben elkerülik a vizet. Minden kutya számára azonban időről időre meg kell fürdeni. Olvassa tovább, és elmondjuk Önnek, hogyan kell felkészülni és mit kell tenni, hogy mindent megtehessen. A jutalom tiszta és illatos kutya, puha és fényes sőrlel.

Tovább... Megjegyzések: 0

25
Szeptember
2019

Melyik macska alkalmas a lakásbo? Segítünk a kiválasztásában

Hozááadott: 25.9.2019 14:26.22 Megtekintések száma: 19

Melyik macska alkalmas a lakásbo? Segítünk a kiválasztásában Nem olyan macska, mint egy macska, a szőrös lények ínyencei és szerelmesei nagyon jól tudják. Tehát ha úgy döntött, hogy egyik családjuk társa lesz a lakásban, gondolja át alaposan. Hogy kicsit könnyebb legyen, olvassa el, mi a különbség a különféle macskafajták között, és miért nem szabad a megjelenésük alapján eldöntenie.

Tovább... Megjegyzések: 0

25
Szeptember
2019

Alapítson othon egy kerti tavat mind egy profi

Hozááadott: 25.9.2019 13:22.53 Megtekintések száma: 15

Alapítson othon egy kerti tavat mind egy profi A kerti tó extra dimenziót ad a kertnek, és megteremti a feltételeket az új növényfajok növekedéséhez. Az esztétikai funkció mellett a madarak felfrissítését is szolgálja, vagy díszhalakat tarthat. Nem kell aggódnia, ha nem csinálja egyedül. Ha követi az alábbi tanácsokat, akkor a gyönyörű tó partján tölthet ell kellemes pihenési pillanatokat.

Tovább... Megjegyzések: 0

24
Szeptember
2019

Engedje el a juhokat a kertbe. Értékes tanácsok a kezdő juhtenyésztőknek.

Hozááadott: 24.9.2019 22:24.47 Megtekintések száma: 14

Engedje el a juhokat a kertbe. Értékes tanácsok a kezdő juhtenyésztőknek. A juh-tenyésztés Szlovákiában hosszú hagyományokkal rendelkezik. Bár sajnos a juhászat manapság csökken, az egyre több ember kezd a juhok tenyésztését a kertben. A juh kiváló élő fűnyíró. Néhányan még háziállatnak is tartják őket, és örömükre bánnak velük. Az első vagy a második változat kipróbálása érdekében először olvassa el a kerti juhok gondozására vonatkozó utasításokat.

Tovább... Megjegyzések: 0

24
Szeptember
2019

A kertben egy relaxációs zónának nem szabad hiányozni. Tanácsaink, hogyan kell megszervezni.

Hozááadott: 24.9.2019 21:56.05 Megtekintések száma: 16

A kertben egy relaxációs zónának nem szabad hiányozni. Tanácsaink, hogyan kell megszervezni. Ha úgy dönt, hogy a rekreációs sarokban lévő kertbe fektet, akkor minden bizonnyal nem hagyja figyelmen kívül. Ideális hely a látogatásokra, a barátokkal történő grillezésre vagy a családdal való kikapcsolódásra. A pihenésre szolgáló kert a jelen egyik kedvenc trendje, ezért ne habozzon, és kezdjen dolgozni. Először azonban olvassa el azt, amit nem szabad kihagynia.

Tovább... Megjegyzések: 0

24
Szeptember
2019

Ne harcolj hiába a kártevőkkel. Tudunk egy módszert a csigák megszabadulására a kertben

Hozááadott: 24.9.2019 15:53.07 Megtekintések száma: 11

Ne harcolj hiába a kártevőkkel. Tudunk egy módszert a csigák megszabadulására a kertben A kertben lévő csiga sok kertészt már zavar. Egy nap van egy gyönyörű zöld saláta, a másnap pedig csak maradék marad meg. Amikor az romos virágágyásokat nézi, csak sírni a szeme. Ne várjon, amíg a meztelen csigák elpusztítják az egész kertet. Próbálja ki tanácsunkat, és gyorsan és hatékonyan megszabaduljon a csigaktól.

Tovább... Megjegyzések: 0

Telefonos Kapcsolat

Telefonos kapcsolat:

Beáta Debreceni
tel.sz.: +421 918 856 634

  • Rendelések kezelése
  • E-shop rendelések
  • Panaszok
  • Kiskereskedelem
  • Nagykereskedelem
  • E-shop rendelések

Nyitvatartás:
7:30 - 16:00 hétfő - péntek
8:00 - 12:00 szombat
vasárnap - zárva

Vásarlás

Ön megbízhatóan és biztonságosan vásárol nálunk. Természetesen az árutovábbítás és visszaszállítás garanciát nyújt a szállítás átvételét követő 14 napon belül.

Bejelentkezés