Galamb

A galambtenyésztés sok embernek szenvedély. A problémamentes tenyésztéshez fontosak, a minőséges eszközök amelyeket értékeli a öszes galambász.

Galambházak és dróthálók

A galamb tenyésztési alapja természetesen galambház. Mindig válassza ki a galambház méretét a galambok számának megfelelően, és a választást az anyagtól függően is testre szabhatja. Ugyanígy fontos a madárház röptető fele amelyik a minőséges dróthálóbul készül.

Kavicsok és kiegészítők

A galamb étel elengedhetetlen összetevője a szemcsék, mert segítenek az élelmiszer emésztésében. Az ideális szemcsék változatos összetételűek, mint például a meszes szemcsék vagy amelyeknek megvann nüvelve a vastartalmuk. A kevert kavicsok megbízhatóan biztosítják a megfelelő csont- és tollképződéshez szükséges ásványi anyagokat nemcsak a tenyésztési kockázati időszakban, hanem egész évben is.

A vitaminok és ásványi anyagok kiegészítése az immunrendszer támogatása, a teljesítmény növelése, vagy a baktériumok, penészgombák és paraziták megelőzése érdekében javasolyuk használni.

Etetők és itatók

A galamboknál nem szabad elhanyagolni az vizfogyasztását. A megfelelő mennyiségű vízhez való hozzáférést bisztosityák a  klasszikus vagy automatikus galambitatók. A víz szükségessége különösen a forró nyári és szeles napokon fontos.

Annak érdekében, hogy ne szennyezzük az ételt a öredékell, ne felejtsük el a galambadagolókat. A különböző galambházskha különböző típusú fém- vagy műanyag adagolók találhatók. Formájuk és anyaguk sokféle, tenyésztő igényeinek kielégítésere.

A galambok tartozékai

Az egyes galambok megkülönböztetése és jelölése érdekében a galambok rugalmas gyűrűi több színben kaphatók. Ezeket arra használják, hogy azonosítsák és megkülönböztessék például a nőstényeket a himektől, rokonoktól stb. Ezek hasznos eszközök mind a kezdő, mind a tapasztalt tenyésztők számára.

Telefonos Kapcsolat

Telefonos kapcsolat:

Brigita Debreceni
tel.sz.: +421 918 856 634

  • Rendelések kezelése
  • E-shop rendelések
  • Panaszok
  • Kiskereskedelem
  • Nagykereskedelem
  • E-shop rendelések

Nyitvatartás:
7:30 - 16:00 hétfő - péntek
8:00 - 12:00 szombat
vasárnap - zárva

Vásarlás

Ön megbízhatóan és biztonságosan vásárol nálunk. Természetesen az árutovábbítás és visszaszállítás garanciát nyújt a szállítás átvételét követő 14 napon belül.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Bejelentkezés