Nyúl

Nyulak

Tenyészti a törpe nyúlfajtákat azért hogy örömöt lejjen benne, vagy húsnak tenyészti a nyúlakot? Mindkét esetben különféle kiegészítőkre van szükség az egészséges tenyésztéshez és a elégedet álatoknak.

Nyúlbódék és kiegészítők

Az állatok tartásának körülményei nagy hatással vannak a faj egészségére és teljesítményére. Ezért fontos, hogy a nyúlbódék és ketrecek igazogyanak a nyalak fajtájához es a menyiséghe. A típustól függően a nyúl szénatartóját és etetó állványat is választhatja. Ha nem akarja, hogy a nyulak felfordicsák a tálakon, bepiszkitsák a táplálékot, választya a kerámia tálakat. A takarmány-adagolókat és a nylon-adagolókat értékelni fogják azok, akik nagy számban tartják a nyulakat.

Vigyázzon azonban a száraz takarmány táplálására. Különös figyelmet kell fordítani a megfelelő menyiségű víz biztosítására. Biztosítsa azt egy nyúlitatóvall. Attól függően, hogy mit szeretne, több típus közül választhat. Láthatjuk például az automata adagolókat, amelyek szopóvéggel vagy tömlővel vannak ellátva, valamint különböző típusú itatórendszereket.

Nyulak táplálása

A jó emésztőrendszer működéséhez és elegendő rosthoz a szervezetbe, a nyulaknak kiváló minőségű takarmányra van szükségük. Egészséges állatok = boldog állatok. Ezért ne felejtse ell a nyúlnak adagolni a vitaminokat ée készítményeket a leggyakoribb betegségek ellen. A vitamin- és ásványi kiegészítők bisztositsák a jó egészségügyi álapotot és a betegségek elenni  készítmények védik a  különösen érzékeny egyéneket a fertőzésektől.

Tartozékok tenyésztőknek

Ne felejtsük el a pormentes forgácsot amely fontos a ketrecben és a szabadban is. Ha terhes nyősténye szeretné elkészitenia fészket még a kisnyulak születése előt ne felejcse ell a nyulak számára ajánlot a fészkelő anyagot. Ez megakadályozza, hogy a nőstények a mellkasukatl megrongálják és a szőrüköt használyák fészkelő anyagnak.

A törpefajták tenyésztői számára elengedhetetlen, hogy elegendően tágasak legyenek a ketrecek, és megfelelő módon fel legyenek szerelve. Azok, akik a kalitkáho hozzászeretnének épitenni kifutót, szükségük lesz minőséges dróthálóra.

Telefonos Kapcsolat

Telefonos kapcsolat:

Brigita Debreceni
tel.sz.: +421 918 856 634

  • Rendelések kezelése
  • E-shop rendelések
  • Panaszok
  • Kiskereskedelem
  • Nagykereskedelem
  • E-shop rendelések

Nyitvatartás:
7:30 - 16:00 hétfő - péntek
8:00 - 12:00 szombat
vasárnap - zárva

Vásarlás

Ön megbízhatóan és biztonságosan vásárol nálunk. Természetesen az árutovábbítás és visszaszállítás garanciát nyújt a szállítás átvételét követő 14 napon belül.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Bejelentkezés