Papagájok

Egzotikus madarak

A hosszú távú sikeres egzotikus madár tenyésztés alapja, a megfelelő életkörülmények. Vann othol rozelája, araja,  vagy kakaduja? Mindegyiküknek nemcsak az élelmiszerekre, hanem az általános ellátásra is különleges igényük van.

Egzotikus madarak táplálása

A megfelelő táplálkozás garantálja a jó egészséget, ellenállást a különböző betegségekkel szembe, és végül, de nem utolsósorban a vitalitást és a gyönyörű tollazatot. Alap egy magas minőségű papagáj-takarmány, amely tartalmaz téplálekot a elhagyatot fiókaknok is, gabona félék, tojás és granulált takarmánykeverékek.

Az egzotikus madaraknak, a takarmány kivételével, megfelelő étel adagolókra és ivóviz adagolókat is igényelnük vann. Sokféle akasztós és csavarós tál létezik, klasszikus és automata adagolót etetők, valamint tartók a finomságoknak. Minden tollas háziálat valami mást részesít előnyben, ezért jó, hogy megtudja, mi a legjobban neki.

Finomságok és vitaminok

Szeretné, tollas barátait megjutalmazni, vagy egyszerűen csak boldoggá tenni őket? Ne etesel őket olyanal ami izletes de ugyanakkor problémát okozhat nekik. Bisztositson be nekik izletes és egéséges finomságokat, amelyek nekik készültek. Választhat botok, kövek, laza vagy préselt gabona félékből vagy agyag téglák közül. A finomságok mellett ne felejtsük el az egészséges táplálkozás fontos részét. Ezek különböző formába bisztositsák a papagájoknak a vitaminokat, hiányzó tápanyagok.

Tartozékok tenyésztőknek

Ha azt tervezi, hogy andulkit, zebra pintyet, korelát, rozelát fog tenyészneni nem szabad megfeletkezni a papagáj bódékról. Akkor is kihasználya őket ha szabad térbe tartya a madarakat. A madárház építése során ne felejtsük el a minőséges dróthálókat. Annak érdekében, hogy a háziállatok békében és stressznélküli életet éjenek, kényelmes pihenésre van szükségük. Kínáljon nekik kész fészket vagy fészkelő anyagokat a tökéletes kényelemért és a biztonságérzetért. A papagájok ketrece biztosítja a nekik való magánélet tisztaságát.

Abban az esetben, ha szépségeit szeretné kiállítani, vagy szükség van arra, hogy az állatorvoshoz jusson, bisztositson be egy papagáj hordozót.

Telefonos Kapcsolat

Telefonos kapcsolat:

Brigita Debreceni
tel.sz.: +421 918 856 634

  • Rendelések kezelése
  • E-shop rendelések
  • Panaszok
  • Kiskereskedelem
  • Nagykereskedelem
  • E-shop rendelések

Nyitvatartás:
7:30 - 16:00 hétfő - péntek
8:00 - 12:00 szombat
vasárnap - zárva

Vásarlás

Ön megbízhatóan és biztonságosan vásárol nálunk. Természetesen az árutovábbítás és visszaszállítás garanciát nyújt a szállítás átvételét követő 14 napon belül.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Bejelentkezés